Week 14 - Havermout pannenkoeken

Week 14 - Havermout pannenkoeken

Recept: Havermout pannenkoeken

 

Ingrediënten voor ongeveer 6 pannenkoeken

400 ml melk (of soja- of amandelmelk)

200 gram havermout

1 rijpe banaan

eieren

kokosolie (of andere olie)

1-2 el honing

kaneelpoeder (naar smaak)

 

Bereidingswijze

Maal de havermout fijn met een staafmixer of keukenmachine. Meng de banaan erdoor. Voeg de melk toe en breek de eieren erboven. Voeg eventueel naar smaak wat honing en kaneel toe. Meng alles goed door elkaar met een staafmixer tot je een glad beslag krijgt.

Verhit wat kokosolie in een koekenpan en zorgt ervoor dat de pan goed heet wordt. Giet nu voorzichtig wat pannenkoekenbeslag in de pan. Zet het vuur niet te hoog en wacht totdat de bovenkant begint te stollen en er bubbeltjes ontstaan. Zorg er ondertussen voor dat de randen niet te veel aankoeken. Draai nu de pannenkoek om en bak deze kant ook nog even. Je havermout pannenkoek is nu klaar! Eetsmakelijk!

Terug

Schiedamseweg 227

3026 AN Rotterdam

010 - 462 49 08

info@nullnicolaas-school.nl