Brengen en halen van kinderen

Maandag 11 mei 2020

Vanmorgen ging eindelijk de school weer open. Complimenten voor hoe dat ging. De kinderen waren keurig op tijd. De grote kinderen kwamen allemaal zonder ouders het plein op en liepen direct door naar de klassen.

Voor de ouders met kleuters was het nog even wennen aan de andere starttijden.

Reminder: De kinderen van de groepen 1-2, zijn echt pas welkom op het plein vanaf kwart voor 9 tot 9 uur. Ouders lopen dan ook pas met hun kleuter het schoolplein op. Dit zorgt ervoor dat het niet te druk wordt. Kom dus niet vroeger, want dan wordt het alsnog druk op de stoep voor het plein.

De eindtijd voor de kleuters is ook anders: De kinderen zijn om kwart voor 3 uit. Dan kunt u het plein oplopen. De leerkrachten staan buiten met de kinderen te wachten. Kom op tijd, zodat er geen onnodige drukte ontstaat.

Er is een looproute, u komt het grote plein op via het grote hek, u verlaat het plein via het zijhek aan de Korfmakersstraat.

U kunt ook niet meer binnendoor lopen van het hoofdgebouw naar de dependance 3-4. Kinderen van de groepen 3-4, moeten echt aan de Korfmakersstraat het gebouw in. De kinderen van groep 3 nemen de linkerdeur, de kinderen van groep 4 de rechterdeur.