Kamp in 1 dag voor de groepen 8

Vrijdag 26 juni 2020

Vandaag hebben de leerlingen van de groepen 8 een heerlijke dag voor de boeg. Hun kamp ging dan wel niet door, maar wij hebben heel hard gewerkt om ze vandaag een kamp-in-1-dag beleving te geven. Op dit moment staan ze op het sportveld bij Neptunus. Daar wordt lekker gesport.

's Middags spelen ze een spel, waarbij een aantal leerkrachten in de rol van verschillende artiesten kruipen. De leerlingen moeten de moord op Ronnie Flex oplossen door alle verdachten ( zoals Maan, Kraantje Pappie, DJ Wef, Famke Louise en Davina Michelle) te ondervragen. Zo onderzoeken ze de motieven en alibi's. Hopelijk komen zij erachter wie de dader is.

Aan het einde van de schooldag gaan ze  even naar huis. Douchen, opfrissen en mooie kleren aantrekken.

's Avonds komen ze weer terug naar school, dan is er een heerlijke BBQ en spelen we nog 1 spel. De kinderen gaan een griezeltocht lopen door de dep 3-4. Tijdens de tocht moeten ze ontdekken welke duistere geheimen de dep 3-4 verborgen houdt.

We hopen dat alle kinderen in groep 8 met heel veel plezier op deze dag terug zullen kijken. En dat als ze later volwassen zijn, ze soms nog zeggen: 'Weet je nog, toen we in groep 8 zaten...wat een geweldige dag hebben we toen gehad. Weet je nog hoe spannend het was, hoe we gelachen hebben om die verklede leerkrachten en hoe gezellig het was met al mijn vrienden en vriendinnen.'