Inschrijfperiode zomercampus is verlengd

Maandag 6 juli 2020

Beste ouders,

De inschrijfperiode voor de Zomercampus 010 is verlengd.

Dit betekent dat ook uw kind zich nog kan inschrijven!!!

Voor meer informatie kijk op www.zomercampus010.nl of lees onderstaande mail van 25 juni nogmaals.

Beste ouders,

De gemeente Rotterdam probeert uw kind een mooie, uitdagende en leerzame zomervakantie te geven.
Veel ouders gaan deze vakantie niet weg en de kinderen hebben de afgelopen periode veel leuke dingen gemist.

Daarom organiseert de gemeente de Zomercampus voor leerlingen uit de groepen 3 t/m 7.

Twee weken lang doet uw kind vijf ochtenden of middagen per week mee met leuke en leerzame
activiteiten. Denk aan een eigen krant maken, de wijk ontdekken, leren fotograferen en nog veel meer.
Ook kan uw kind meedoen met culturele activiteiten zoals dans, zang of theater of kennis maken met diverse
sporten als hockey en basketbal.

Het programma is drie keer in de zomervakantie. U kiest zelf in welke periode uw kind deelneemt:
Periode 1: 20 t/m 31 juli
Periode 2: 3 t/m 14 augustus
Periode 3: 17 augustus t/m 28 augustus

•  Zomercampus010 is leuk én leerzaam.
  •  Kinderen zitten in kleine groepen en krijgen alle aandacht.
  •  Iedere groep heeft een eigen mentor; uw kind heeft dus altijd een vast aanspreekpunt.
  •  Zomercampus010 is in de wijk, dus dichtbij.
  •  Zomercampus010 is gratis, maar wel serieus: uw kind wordt iedere dag verwacht.

Meld uw kind aan vóór 4 juli via bijgaand inschrijfformulier en lever dit in bij de juf of meester van uw
kind. Of meld uw kind aan via de website: www.zomercampus010.nl.
Wees er snel bij, want vol=vol. Heeft u vragen? Mail dan naar aanmelden@zomercampus010.nl en
vermeld uw contactgegevens.

Met vriendelijke groet,