Doe mee met Vakantielezen.

Donderdag 9 juli 2020

Doe mee met Vakantielezen en maak kans op het winnen van je eigen tablet!

Tijdens de zomervakantie wordt er vaak minder gelezen, hierdoor blijft de taal- en leesontwikkeling van kinderen stil staan of gaat achteruit. Vakantielezen biedt hulp! Het is een speels programma waarin kinderen van 4 t/m 12 jaar worden gestimuleerd elke week een boek te lezen en de bijbehorende opdrachten te maken. Kinderen die nog niet zelf kunnen lezen kunnen het samen met mama of papa doen want die lezen dan gewoon voor!

Hoe doe je mee met vakantielezen?

• Kom in de zomervakantie iedere week naar de bibliotheek in je buurt
  • Haal zo snel mogelijk jouw tasje op
  • Lees of luister een boek dat bij het thema van die week én bij jou past
  • Verdien stempels met het maken van opdrachten
  • Lever alle opdrachten aan het einde van de vakantie in bij de bibliotheek en…

maak kans op fantastische prijzen! Wie weet win jij een tablet, vrijkaartjes voor de Euromast, een rondvaart met de Spido, gratis ijsjes bij Beach House Kralingse Bos, vrijkaartjes voor Plaswijckpark óf toegangskaarten voor een voetbalwedstrijd van Excelsior!

Meedoen is gratis!

In bibliotheek Delfshaven zijn er iedere woensdagmiddag vanaf 14.30 uur bovendien leuke activiteiten n.a.v. het Vakantielezen en we starten Vakantielezen met een griezelig goede gratis theatervoorstelling voor kinderen vanaf 5 jaar. Vooraf wel aanmelden: