Rapporten en rapportmappen

Maandag 13 juli 2020

Vandaag krijgen de kinderen van de groepen 1-2 t/m 7 hun rapport mee naar huis. Vanaf vorig schooljaar zitten de rapporten in prachtige bewaarmappen die de gehele schoolloopbaan van de kinderen meegaan. In groep 8 ( als de kinderen van school gaan) zitten alle rapporten dan bij elkaar in een map.

Sommige mappen zijn helaas niet op tijd terug gekomen naar school. Als de rapportmap nog thuis ligt krijgt u het rapport geprint met een paperclip thuis vandaag. Stopt u dit dan netjes in de map?

Mocht u de rapportmap kwijt zijn, dan kunt u een nieuwe aanschaffen bij de receptie voor €5,-

Zorgt u er allemaal voor dat de rapportmap na de zomervakantie weer meegegeven wordt naar school? De leerkracht bewaart de map dan, totdat het eerste rapport in het nieuwe schooljaar mee naar huis gaat.