Nieuwsberichten van de klas van uw kind ontvangen.

Woensdag 2 september 2020

Buiten het feit dat wij u via onze app op de hoogte willen houden van nieuws over onze school, heeft ook iedere leerkracht de mogelijkheid om nieuwsberichten over zijn/ haar eigen klas op de app te zetten.

U moet u zelf aanmelden om deze berichten van de leerkracht van uw kind te ontvangen.  Wanneer u zich aanmeldt voor deze groep ontvangt u informatie of leuke nieuwtjes die alleen aan de groep van uw kind gericht zijn.

Leuke foto’s van de sportdag, een gymles die verzet is waardoor uw kind de volgende ochtend niet bij de gymzaal maar bij de klas of bijvoorbeeld actuele informatie over het huiswerk van deze week. Allemaal geschreven door de juf of meester van uw kind.

Uiteraard houden wij ook hier rekening met uw voorkeuren betreffende het plaatsen van foto’s van uw kind(eren).

Hoe kunt u zich aanmelden?

Ga in de Nicolaas app naar het ‘wieltje’  rechtsboven in uw beeldscherm. Wanneer u hier op klikt, ziet u een lijst met groepen waar u lid van kunt worden.

Wanneer u een groep aanvinkt moet u de naam van uw kind invoeren en de relatie tot het kind. Ook wordt er een wachtwoord gevraagd. Dit wachtwoord is: Nicolaas

Wanneer het niet lukt, kan het zijn dat u een nieuwere versie van de app moet downloaden. Lukt het niet, dan horen wij dit graag en proberen wij u te helpen met inloggen.