Schoolfruit

Dinsdag 3 november 2020

Omdat wij gezonde voeding belangrijk vinden doen we ook dit jaar weer mee met het schoolfruitprogramma. Vanaf volgende week (tot en met 16 april) krijgen de kinderen op woensdag, donderdag en vrijdag groente en/of fruit aangeboden in de klas. Met het schoolfruitprogramma willen wij de kinderen kennis laten maken met diverse fruitsoorten en hen stimuleren om dagelijks fruit mee te nemen. Het zou dus leuk zijn als de kinderen op maandag en dinsdag ook groente of fruit meekrijgen naar school voor het tussendoortje om 10:00 uur.

Wilt u elke week weten welke stuks fruit of groente uw kinderen ontvangen? Schrijf u dan in voor de Nieuwsbrief voor Ouders via www.euschoolfruit.nl/schoolfruitnieuwsbrief .