Parkeer uw auto in een parkeervak

Donderdag 12 november 2020

Beste ouders,

Ouders die hun kinderen met de auto naar school brengen, hebben soms haast. Ze moeten naar hun werk of nog een kind op een ander gebouw wegbrengen.            Het gebeurt bij de verschillende gebouwen vaak dat de kinderen op de weg uit de auto stappen. Het aantal ouders dat dit doet neemt ook toe in aantal.                    Wij snappen dat dit ook te maken heeft met de  'corona-tijd'. Ouders kunnen de school niet in, dus hoe veel zin heeft het om uit de auto te stappen of uw kind 50 meter verder uit te laten stappen wanneer het ook voor de school kan.

Het gevolg is dat er een file ontstaat in de straat van onze gebouwen en dat ouders niet goed uitkijken bij het vervolgen van hun weg (Je wil immers ook even kijken of je kind wel echt naar binnen gaat...)

Dit kan voor irritatie bij andere weggebruikers en gevaarlijke situaties voor onze leerlingen zorgen.

Wij hebben hier vorige week (wederom) overleg met de wijkagent over gehad.

Wij vragen u nogmaals vriendelijk eerst uw auto in een parkeervak te parkeren, voordat u uw kind uit laat stappen. Wij willen niet wachten op het eerste ongeluk...

Alvast bedankt voor de medewerking