Extra lessen na schooltijd bijna van start

Maandag 16 november 2020

Hoe mooi is dit!

De afgelopen 2 weken konden leerlingen van groep 8 zich opgeven voor extra lessen, begrijpend lezen, rekenen, spelling en studievaardigheden na schooltijd. De leerkrachten van de Lesfabriek verzorgen deze lessen in onze lokalen, speciaal voor de Nicolaasschoolkids.

En wow! Er werd massaal ingeschreven. Zoveel kinderen die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken voor deze vakken. Zoals het er nu naar uitziet starten de lessen op 23 november. De kinderen zitten in groepjes van 10 leerlingen en gaan keihard aan het werk om nog een beetje slimmer te worden.

Heeft u uw kind ook ingeschreven? Deze week krijgen de kinderen een briefje mee naar huis. Daarop staat aangegeven wanneer uw zoon of dochter is ingedeeld. Check dit even en zet het daarna in de agenda. Het is belangrijk dat de kinderen bij alle extra lessen aanwezig zijn.