Sinterklaasviering

Maandag 16 november 2020

Gelukkig is Sinterklaas toch in Nederland aangekomen dit jaar. Hebben jullie het ook gezien op de televisie? Er is echter wel een probleem. De Sint werkt thuis dit jaar. Allemaal vanwege corona. Dat betekent dat hij dit jaar onze school niet zal bezoeken. Heel jammer, maar wel begrijpelijk.

Natuurlijk vieren we wel zijn verjaardag. Dit doen we op vrijdag 4 december. Die ochtend is het feest in alle klassen. Vanaf 12.30 uur zijn de kinderen vrij!

We gaan ervan uit dat de Sint ervoor zorgt dat alle kinderen een cadeautje krijgen, zoals ieder jaar. Hoe? Dat weet alleen Sinterklaas. Wij zullen geduldig moeten wachten. Eigenlijk best spannend, toch?!

In Rotterdam zal de stoomboot ook niet aanleggen dit jaar. Kinderen kunnen een leuke, interactieve, film kijken waarin ze Sinterklaas kunnen helpen. Hiervoor kunt u zich aanmelden op www.sinterklaasintocht.nl. Vanaf 27 november t/m 5 december zal deze film te zien zijn.