Speurtocht in de wijk- voor in de vakantie

Vrijdag 19 februari 2021

Komende week hebben de kinderen een week vakantie. Heerlijk natuurlijk. Maar wat te doen, als er zoveel dicht is? Wij hebben een leuk idee. Voor de Nicolaasschool maakte het Natuurpodium een buurtnatuurwandeling

De BuurtNatuurWandeling is een route van 2 – 2,5km door jouw eigen buurt langs natuurplekken en/of locaties met een duurzame betekenis. Op de route is voor de kinderen een speurtocht uitgezet. Zo wordt het een leuke gezinsactiviteit. Kinderen die het goede antwoord van de speurtocht mailen naar het Natuurpodium kunnen ook nog een leuke prijs winnen.

U kunt met uw gezin starten waar u wilt, maar een goed beginpunt kan de oude spoordijk, vlakbij Marconiplein zijn. Daar is een mooi pad aangelegd. Van daaruit wijst het zich vanzelf:

Ga naar: https://www.natuurpodium.nl/BuurtNatuurWandelingen/  Scroll naar beneden tot je Rotterdam/Spangen ziet staan. Als u daar klikt, wordt de route naar u toegemaild. Check uw spam als u de mail niet binnen ziet komen.

Wij wensen u een fijne vakantie en hopen dat u met uw gezin geniet van een leuke speurtocht, vlakbij huis.