Feyenoord Street League 2021-2022

Dinsdag 13 juli 2021

De Feyenoord Street League (FSL) is een spannende (gratis) straatvoetbalcompetitie voor kinderen uit de bovenbouw van het basisonderwijs, groep 6, 7 en 8.

Op de zondagen dat Feyenoord niet thuis speelt worden er wedstrijden gespeeld. Je scoort punten door wedstrijden te winnen, maar ook door iets goeds te doen in de wijk. Denk daarbij aan het schoonhouden van het voetbalveld of het wassen van auto's. Als je eenmaal bent aangesloten bij een team dan krijg je jouw eigen Feyenoord tenue!

Een team wordt begeleid door een teamleider en twee stagiaires van Feyenoord. Zij begeleiden de spelers tijdens wedstrijddagen, trainingen en andere (sport)activiteiten.

Voor volgend seizoen/schooljaar is FSL opzoek naar nieuwe spelers. Lijkt het jou leuk om hieraan mee te doen?

Meld je dan aan via https://www.feyenoordstreetleague.nl/inschrijven-fsl/inschrijvingsformulier-spelers_21_22 of via het inschrijfformulier die je kan opvragen bij juf Tessa of meester Wouter.