Lid worden/ afmelden nieuwsgroepen

Dinsdag 31 augustus 2021

Zoals u weet probeert de Nicolaasschool veel informatie met u te delen via de Nicolaasapp.

In de Nicolaasapp vindt u algemene informatie over de school en plaatsen wij actueel nieuws, bestemd voor alle ouders van onze school.

U kunt ook 'lid' worden van een aparte nieuwsgroep waarin alleen de leerkracht van uw kind berichten over de klas van uw kind plaatst.

In de app tikt u op het tandwieltje rechtsboven in het scherm. U komt dan in het groepskeuze berichten menu. Hierin vindt u de groep van uw kind.

Om lid te worden tikt u het vierkantje voor de groep aan. U vult dan de naam van uw kind in en de ralatie van u tot het kind.

Het wachtwoord is: Nicolaas

Wanneer u meerdere kinderen heeft in verschillende groepen, dan kunt u de handeling herhalen.

Was u vorig schooljaar al lid van de klas van uw kind, vergeet u zich dan niet af te melden voor deze groep.

U doet dit door op het vierkantje te klikken en de vraag: "Of u zich wilt afmelden voor de groep? " met: JA te beantwoorden.

Lukt het niet, vraag dan de leerkracht om hulp.