Inloopspreekuur SMW en Frontlijn

Vrijdag 12 november 2021

Afgelopen week hebben wij u een mail gestuurd over het inloopspreekuur met onze SMW-er Marjolein, Frontlijnmedewerker Sophie. en onze ouderconsulent Yamina. Aanstaande woensdag is er weer een spreekuur.

Yamina, Sophie en Marjolein ontmoeten u hier graag.

Hieronder informatie over het spreekuur.

Dit spreekuur is bedoeld voor alle ouders met behoefte aan maatschappelijke ondersteuning of advies. Van een simpele vraag tot daadwerkelijke hulp: u bent welkom! Yamina is als vanouds uw gastvrouw. Zij zorgt voor koffie en thee en helpt u  eventueel om uw vraag aan Marjolein of Sophie te stellen. Naast het lokaal waarin u als ouders op uw gemak kunt kennismaken met Marjolein en Sophie onder het genot van een kopje koffie of thee, is er ook een kantoortje beschikbaar voor gesprekken die om meer privacy vragen.

Wat? Inloopspreekuur SMW en Frontlijn

Waar? U wordt ontvangen bij de linkerdeur van de dependance 3-4. De deur waar 's ochtends de kinderen van groep 3 naar binnen gaan.

Wanneer? Iedere woensdag vanaf 11.45 uur.

We vinden het fijn om u weer op school te ontmoeten!