Schoolfruit!

Vrijdag 12 november 2021

Bananen, peren, ananas, wortels, komkommers en nog veel meer lekkers in de klas…..

Vanaf volgende week krijgen de kinderen weer 3x per week schoolfruit!

Fruit is niet alleen heel gezond en lekker. Onze ervaring leert dat kinderen het ook heel gezellig vinden om met elkaar te proeven van verschillende soorten fruit en groente. Zo wennen ze aan allerlei smaken en structuren.

Het schoolfruit wordt verdeeld op woensdag, donderdag en vrijdag. U kunt op die dagen ook nog gewoon fruit van thuis meegeven aan uw kind want het schoolfruit is een extraatje. Op maandag en dinsdag is er geen schoolfruit.

Wij vinden het heel belangrijk om een Gezonde School te zijn en raden dus aan om uw kind elke dag iets van fruit of groente mee te geven. Op lange schooldagen is het raadzaam om ook voldoende brood en drinken (het liefst water in een drinkbeker of flesje) mee te geven.