School diƫtiste

Woensdag 24 november 2021

Zoals u weet is de Nicolaasschool een Lekker Fit! school. Dit betekent dat de school extra aandacht besteedt aan beweging en gezondheid. Kinderen die vaak bewegen, zitten beter in hun vel, presteren beter op school en blijven in de toekomst ook gezonder.

Bij het eerste rapport van dit schooljaar ontvangen de kinderen ook een ‘Lekker Fit’ rapport. Hierin staat onder andere de BMI van uw kind vermeld. De BMI zegt iets over de verhouding tussen de lengte en het gewicht.  Zoals u waarschijnlijk weet, werkt diëtiste Maryam op de Nicolaasschool. Als wij ons zorgen maken over de BMI, nemen wij contact met u op. Wij overleggen dan met u of begeleiding door de diëtiste prettig is voor uw kind. U kunt zelf ook het initiatief nemen. Als u denkt dat begeleiding door de diëtiste noodzakelijk is, kunt u dit aangeven bij de leerkracht van uw kind.