Sportdagen (update)

Maandag 9 mei 2022

In het vorige bericht over de sportdagen was een foutje geslopen. Bedankt oplettende ouders!
Hieronder het juiste bericht.

Na de meivakantie vinden de sportdagen plaats.
Hieronder een overzicht met de groepen en op welke dag de sportdag is.

Sportdag groep 1/2: woensdag 11 mei
Sportdag groepen 3, 4, 5: woensdag 18 mei
Sportdag groepen 6, 7, 8 : donderdag 19 mei

Extra informatie over wat uw kind mee moet nemen of aan moet doen:

- Zorg dat uw kind in sportkleding naar school komt, zodat hij/zij zich niet meer om hoeft te kleden. Het is handig om een trainingspak of joggingpak aan te trekken met daaronder een korte broek en een T-shirt. Geef ook een extra T-shirt mee.

- Het is belangrijk dat uw kind goed schoeisel aan heeft. De kinderen gaan heel de ochtend sporten, dus sportschoenen of gympen zijn zeer wenselijk.

- Geef uw kind wat te eten en een flesje drinken mee (bijvoorbeeld water en boterhammen). Chips, snoep, frisdrank, kauwgom en dergelijke zijn niet toegestaan.

Laat waardevolle spullen en sieraden thuis. De Nicolaasschool is niet aansprakelijk voor verloren en gestolen spullen.

- Indien het warm weer is zorg dan dat uw kind een petje en zonnebrand bij zich heeft