Kamp groep 8 dinsdag

Woensdag 15 juni 2022

Vandaag dag 2 van ons, tot nu toe, geweldige afscheidskamp.

Na een disco tot in de late uurtjes op maandagavond met onze geweldige DJ Flavio, werden de kinderen vanochtend om 07.30 uur weer gewekt.
Tijdens het ontbijt moest iedereen nog een beetje wakker worden. Het enthousiasme was een stuk minder hoorbaar dan de avond ervoor tijdens het eten.
Het eerste spel van vandaag was Expeditie Robinson, gelijk aan het populaire televisieprogramma.
Onze groepen 8 moesten samenwerken, balanceren, stapelen,vuur maken en voelen aan verstopte voorwerpen. Dat ging hen goed af.
Uit het vuur maken is een mooi kampvuur ontstaan dat tot middernacht heeft gebrand.
Na de lunch en een aantal wedstrijden van het voetbaltoernooi te hebben afgewerkt, hebben we het Nicolaasstatego spel gespeeld waarbij de leerlingen de denkbeeldige hoogste in rang moesten proberen uit te schakelen.
Het was heerlijk weer en daardoor ook best warm maar het spel werd erg enthousiast gespeeld.
Als avondeten hebben wij nasi gegeten.
Het CSI spel waar de kinderen de moordenaar van Ronnie Flex moesten opsporen was een groot succes. (Meester Noh kan zo voor de echte Ronnie doorgaan zie de foto's)
Als afsluiting hebben we nog even bij het kampvuur gezeten, verstoppertje gespeeld en een klein discofeestje gevierd.
Iedereen ligt nu voldaan op bed.
Morgen een nieuwe update.