Kamp groep 8 woensdag

Kamp groep 8 woensdag

Donderdag 16 juni 2022

Goedemorgen allemaal,

 
Wat hebben wij gisteren weer een heerlijke dag gehad in Baarn.
Deze dag begon echter niet voor iedereen even voortvarend…
De kinderen werden gisteren namelijk wakker gemaakt met de mededeling dat zij het ‘Verdien je ontbijt’ spel moesten gaan spelen. Niks lekker even wakker worden aan de ontbijttafel, maar gelijk volop aan de gang met allerlei spelletjes in het bos. Het groepje dat het spel heeft gewonnen, kon genieten van een super luxe ontbijt.  Met croissantjes, eitjes, snoep en ijstaart. De rest van de groepjes moest het doen met een iets minder uitgebreid ontbijt.
Verder werden er in de ochtend de laatste poule wedstrijden van het voetbaltoernooi gespeeld en kregen de kinderen de tijd om op het kampterrein iets voor zichzelf te doen. Er werd gebasketbald, Uno gespeeld, getafeltennist, gevolleybald en het kampvuur werd vakkundig weer aangemaakt.
In de middag, na de lunch en een groot watergevecht, kwamen de leerkrachten uit Rotterdam bij ons op bezoek. Hier hebben we gezellig mee gebarbecued en het ‘casino-spel’ meegespeeld.
Toen de leerkrachten inmiddels weer waren vertrokken kreeg DJ Flavio de leerlingen op de dansvloer nog goed in beweging en werd het uiteindelijk toch echt tijd om ons bed op te zoeken.
Tot snel!

Terug