Kamp groep 8 - donderdag

Vrijdag 17 juni 2022

Vanochtend hebben we weer heerlijk 'uitgeslapen' tot half 9. Toen stonden de juffen en meesters helaas weer in onze kamer om het licht aan te doen en heel hard GOEDEMORGEN te roepen.... We hadden best nog iets langer kunnen slapen!! Maar eenmaal uit bed hadden we het weer prima naar ons zin. Het zonnetje scheen en we hadden weer leuke dingen op het programma staan.

Vandaag kwam juf Valentina gezellig op bezoek. Zij kon meteen zien hoe fijn we het hier met elkaar hebben. We hebben heel de ochtend buiten gespeeld.

Na de lunch hebben we snel onze zwemspullen bij elkaar gepakt en een heerlijke middag in het bosbad gehad. Het bosbad is een openluchtzwembad, met een paar zwembaden, een groot grasveld en een volleybalveld.

Terug in het kamphuis werden we verrast met patat en frikandel. We hebben heel de week echt heerlijk gegeten. Alle schalen zijn steeds leeg, de soep wordt soms zelfs voor een tweede (of derde) keer gevuld en de pakken vla zijn binnen een minuut leeggeschonken.

Na het eten hebben we de tassen al een beetje ingepakt, zodat we morgen minder werk hebben. We hebben nog even in ons kampboekje gewerkt en onze stickers ingewisseld bij het Smileyspel. Heel de week hebben de kinderen stickers kunnen verdienen en die konden vanavond worden ingewsseld. De kinderen konden kiezen uit iets lekkers, een plek op de achterbank van de bus, een massage van de juf of meester, 15 minuten extra chill time, en nog veel meer leuke dingen.

Vanavond was de spokentocht. In kleine groepjes, liepen we samen met een juf of meester in het donker door het bos. Hier hingen spoken, stonden spannende attributen en liepen er enge figuren rond die ons lieten schrikken. Terug in het kamphuis gingen we snel nog even onder de douche en was er de allerallerallerlaatste disco van deze kampweek.

Morgen echt de laatste dag.

We ruimen de kamer nog even op en gaan dan richting Baarn.

Rond kwart voor 2 zullen wij met de bus uit Baarn vertrekken. Wij verwachten rond 3 uur in Rotterdam aan te komen. Over de exacte tijd zullen wij u via de app op de hoogte houden.