Jeugdfonds - Zomerprogramma

Donderdag 30 juni 2022

Zomerprogramma gefinancierd door het Jeugdfonds

Het jeugdfonds ondersteunt deze zomervakantie weer een aantal leuke activiteiten. Deze vakantie is het niet alleen mogelijk om te gaan zwemmen, maar zijn er ook andere activiteiten waaraan kinderen kunnen meedoen. Waar kan dan aan mee worden gedaan?
  • Zwembaden Sportbedrijf Rotterdam
    Zes keer vrijzwemmen in de zwembaden van Sportbedrijf Rotterdam
  • Natuurspeeltuin De Speeldernis (6 keer meedoen)
    Doe meet de Speeldernis Club! Elke woensdagmiddag van 16.00 uur tot 17.30 uur
  • 39JumpStreet (6 keer meedoen)
     Springend de zomer door! 6 weken lang 1x per week trampolinespringen
  • Skateland (6 keer meedoen)
    Het indoor skatepark van Rotterdam en omstreken! 6 keer toegang tijdens de reguliere openingstijden
  • YOU Talent (3 keer 2uur meedoen)
    Diverse kunst- en muziekactiviteiten op maandag, woensdag en zaterdag.
  • Talentzskool (3 keer 2uur meedoen)
    Urban Culture Camp voor 6 t/m 12 jaar op dinsdad, woensdag en donderdag
  • OTB Movement (6 keer meedoen)
  • Breakdance op woensdagmiddag door wereldkampioen Menno van Gorp. Voor 4-6 jaar van 13.30 tot 14.30 uur, voor 6 jaar en ouder van 14.45 uur tot 15.45 uur.
Wanneer heeft u recht om hiervan gebruik te maken?
Ouders komen in aanmerking als het inkomen lager is dan €1600,- netto voor alleenstaande ouders, of €1800,- voor een gezin met twee ouders.

Als u hiervoor in aanmerking komt en uw kind wilt graag meedoen aan een van deze activiteiten. Dan kunt u dit doorgeven aan de groepsleerkracht van uw kind. Geef hierbij gelijk aan welke activiteit hij/zij wilt gaan doen. Hierna zal de aanvraag worden gedaan en als het jeugdfonds de aanvraag heeft goedgekeurd, dan wordt deze goedkeuring mee naar huis gegeven.