Heeft u de ouderbijdrage al betaald?

Maandag 3 december 2018

Bijna 70 % van de ouders heeft de ouderbijdrage voor het schooljaar 2018-2019 betaald. Wij willen u daarvoor hartelijk danken!

Dit betekent ook dat ongeveer 200 ouders nog niet betaald hebben. Dat is best veel. Wij hopen dat ook deze ouders snel de ouderbijdrage betalen. Er moet de komende periode namelijk veel vooruitbetaald worden (denk bijvoorbeeld aan de bussen die wij bestellen voor de schoolreis en de entree voor de parken).

U kunt de ouderbijdrage; betalen via de IDEAL link, overmaken op het bankrekeningnummer van de school (NL08INGB0654087172) en pinnen of contant betalen bij juffrouw Marianne.

Wanneer u een afspraak wilt maken over de betaling van de ouderbijdrage dan kunt u dit doen bij de bouwcoördinator van uw kind of bij de directie