Muzieklessen bij de SKVR muziekschool

Dinsdag 4 december 2018

De SKVR WijkMuziekSchool op de Nicolaasschool

De SKVR Wijkmuziekschool is een echte muziekschool in de wijk.

Kinderen van de groepen 6 t/m 8 kunnen voor de volgende instrumenten kiezen: Elektrische drum, viool of klarinet.

Kinderen uit de groepen 5 kunnen kiezen voor blokfluit.

Het is een muziekschool met vakbekwame docenten. Omdat je een instrument te leen krijgt kan je door thuis te oefenen binnen 1 jaar al heel goed spelen. Daarnaast is er geregeld een orkestles op de Valentijnschool, waarin je samen met de andere instrumenten leert samen spelen in het Wijkorkest.

De lessen kosten 50 euro per jaar en 25 euro borg voor het instrument welke u terug krijgt op het einde van de cursus.

Je kunt je inschrijven op www.skvr.nl/wijkmuziekschool.

U kunt ook een vergoeding van het lesgeld aanvragen als voor u het lesgeld te hoog is om het zelf te betalen.

De intermediair op de school, juf Tessa, kan voor u een vergoeding aanvragen bij het Jeugdfonds. Ga naar de intermediair met uw gegevens.