Resultaten Kwaliteitsvragenlijst

Maandag 14 januari 2019

Voor de kerstvakantie hebben de leerlingen uit de groepen 6, 7 & 8 en veel ouders de Kwaliteitsvragenlijst ingevuld.

In deze kwaliteitsvragenlijst konden de leerlingen en de ouders aangeven hoe tevreden zij met de Nicolaasschool zijn.

Wij zijn de vragenlijsten op dit moment aan het analyseren en kunnen u alvast melden dat wij heel trots zijn op de rapportcijfers die de ouders en leerlingen aan de Nicolaasschool geven.

De ouders geven de Nicolaasschool gemiddeld een 7,6.

De leerlingen geven de Nicolaasschool gemiddeld zelfs een 8,5.

Hoe mooi is dit!!!

De komende periode zullen wij regelmatig via de app een terugkoppeling geven van wat u goed vindt gaan op de Nicolaasschool en wat er beter kan.

Met de punten van kritiek gaan wij graag aan de slag, zodat u ook bij de volgende Kwaliteitsvragenlijst tevreden kunt zijn over onze mooie school!