Ouderkamer koffieochtenden, komende periode

Dinsdag 15 januari 2019

Dit staat de komende periode op het programma in de ouderkamer.

22-01-2019

Deze ochtend komt een medewerker van Indigo informatie geven over preventieve projecten. Als ouders willen we allemaal dat ons kind straalt en gelukkig is. Ieder kind heeft echter wel eens momenten dat hij/zij niet lekker in zijn vel zit: je voelt je onzeker/je bent bang/je wordt gepest/of er spelen dingen in je omgeving. Graag zorgen we er voor dat een kind zich sterk en blij voelt. Daarom zijn er preventieve groepen; beter voorkomen dan achteraf ingrijpen! Vanuit Indigo Preventie bieden we onder andere trainingen voor: opstandige kinderen, angstige kinderen, onzekere kinderen, kinderen met een zieke ouder, kinderen van gescheiden ouders. Deelname voor uw kind aan deze groep(en) is gratis. Bent u benieuwd of er een groep bij zit dat bij uw kind past? Dan zien we u graag!

29-01-2019

Wij gaan verder met het project ‘Onwijze moeders’. Hoe kunt u omgaan met de straatcultuur? Marco den Dunnen gaat met u in gesprek hierover.

05-02-2019

Leer en veerkracht: Juf Lenneke en juf Edith nemen u mee in de wereld van: gevoelens en emoties. Het thema dat t/m de voorjaarsvakantie centraal staat op school.

12-02-2019

Wilt u thuis graag oefenen met uw kind, maar bent u op zoek naar ideeën hoe u dit kunt doen? Kom dan naar de voorlichting van Mounia El Ouachoun over het project ‘’OOG voor ouders’’. U bent van harte welkom!

19-02-2019

Deze ochtend geven Sandra van Assem en Hilda van Reeuwijk van WMO Radar u informatie over de puberteit. U kunt ook al uw vragen stellen.