Kinderboekenweek

Maandag 7 oktober 2019

Geachte ouders/ verzorgers,

Zoals u weet besteden we op de Nicolaasschool veel aandacht aan de Kinderboekenweek. Wij willen u wijzen op een paar belangrijke data.

Woensdag 9 oktober

Op deze dag houden wij een boekenmarkt. Voor een zacht prijsje (minimaal 10 cent, maximaal 1 euro per boek) kunt u boeken kopen. Er zijn boeken voor alle leeftijdsgroepen, van kleuters tot volwassenen. Wij nodigen u en iedereen die u kent uit om boeken te komen kopen tijdens de markt.

Locatie:          Gymlokaal bij het hoofdgebouw, ingang via het schoolplein.

Tijd:             van 13.00 tot 14.00

Wij hebben helaas geen wisselgeld en verzoeken u daarom gepast te betalen. De opbrengst gaat naar een goed doel.

Vrijdag 11 oktober

Wij sluiten de Kinderboekenweek af met een dansje op het schoolplein van het hoofdgebouw. U bent om 14.40 welkom om te komen kijken naar uw kind. Wij verzoeken u vriendelijk achter het rode lint te blijven, in verband met de veiligheid op het plein. Om 15.00 kunt u uw kind meenemen.

Voor de groepen 1 / 2 geldt dat ouders hun kinderen moeten ophalen uit de klas. De juffen en meesters van groep 1 / 2 gaan om 14.50 naar binnen met de kinderen, zodat u uw kind om 15.00 kunt ophalen uit de klas.

Wij zien u graag op 9 en 11 oktober!