Winterfeest op 29 januari

Vrijdag 10 januari 2020

Bijna, bijna, bijna..is het feest.

Het Nicolaas Winterfeest

Alle kinderen, ouders, buurtbewoners, of mensen die wel eens binnen willen kijken op de Nicolaas zijn van harte welkom.

En het wordt weer een feestje.

Poffertjes, chocolademelk, pinda’s rijgen, knutselen met de Bouwkeet of Punt 5, schminken.

Uw kind kan op de foto met Elsa en Olaf die ook uitgenodigd zijn en er is nog veel meer. Laat u verrassen en geniet mee.

Ook dit jaar zijn er weer mooie prijzen te verdienen. De hoofdprijs is een jaarabonnement op Blijdorp, voor het gezin.

Daarvoor moet een slagzin afgemaakt worden. Later meer hierover.

Waar: In het hoofdgebouw, op het plein en in de gymzaal van het hoofdgebouw en op het plein van dep 3-4.

Wanneer: Op woensdag 29 januari

Hoe laat: van half 13 tot 15 uur.

Kosten: Gratis, de kinderen krijgen in de klas een strippenkaart mee. Ouders en andere bezoekers kunnen een strippenkaart ophalen op de middag zelf.

Belangrijk: Omdat het feest om half 1 begint en de leerkrachten bij verschillende onderdelen staan, maar ook nog de klas gedag moeten zeggen, is het enorm belangrijk dat u uw kind op tijd ophaalt.

De kinderen van de groepen 5-6 lopen met hun leerkracht naar het plein van dep 3-4. U kunt uw kind hier dan ophalen om half 1. Op die manier zijn de leerkrachten en de kinderen allemaal op tijd op het feest.

Houd de app en website in de gaten, zodat u niks mist.