Kidsrun uitgesteld

Kidsrun uitgesteld

Vrijdag 13 maart 2020

De kidsrun is vanwege het corona virus uitgesteld. Hieronder staat het bericht dat wij van de organisatie ontvangen hebben. Wij weten nog niet of en wanneer de kidsrun plaats zal vinden. Zodra er meer bekend is laten we dit uiteraard aan u weten!

Dit is een bericht dat we nooit hadden willen schrijven, maar helaas hebben we moeten besluiten om de NN Marathon Rotterdam op zaterdag 4 en zondag 5 april 2020 te verplaatsen naar een datum later dit jaar. Gezien de laatste ontwikkelingen en huidige situatie rondom COVID-19 achten we het niet verantwoord om het evenement plaats te laten vinden.

Net als jij, hebben wij als organisatie van de NN Marathon Rotterdam de afgelopen maanden hard gewerkt en ons vol overgave ingezet om lopers van over de hele wereld te kunnen verwelkomen op zaterdag 4 en zondag 5 april 2020. Een enorme tegenvaller voor iedereen die zich erop heeft verheugd, maar de veiligheid en gezondheid van de lopers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen staan bij ons altijd voorop.

We gaan in gesprek met de diverse stakeholders om te inventariseren welke data mogelijk zijn. Zodra we meer informatie hebben, zullen we deze uiteraard direct met jou delen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Organisatie NN Marathon Rotterdam

 


Terug

Schiedamseweg 227

3026 AN Rotterdam

010 - 462 49 08

info@nullnicolaas-school.nl