Informatie opvang kinderen i.v.m. Coronavirus

Maandag 16 maart 2020

Beste ouders/verzorgers,

De scholen sluiten t/m 6 april i.v.m. het Coronavirus. Voor ouders die werken in de vitale beroepen biedt ook de Nicolaasschool opvang aan. De lijst met vitale beroepen vindt u hier:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cruciale-beroepsgroepen

Wij vangen alleen op als uw kind gezond is. Blijf thuis met verkoudheidsklachten, kortademigheid en koorts of wanneer gezinsleden deze klachten vertonen. Als uw kind of leden uit het gezin medisch kwetsbaar zijn dient u uw kinderen ook thuis te houden.

Kinderen worden op de normale schooltijd op school verwacht. Alle kinderen worden opgevangen op het hoofdgebouw aan de Schiedamseweg 227. Mocht u uw kind die dag vroeger op willen halen, geef dit dan ’s morgens bij de deur door. Aan het einde van de dag brengen wij de kinderen naar de voordeur. U kunt buiten wachten.

Als uw kind in aanmerking komt voor opvang, stuur dan een mail naar info@nicolaas-school.nl. Geef in de mail aan op welke dagen en waarom u gebruik wilt maken van de opvangmogelijkheden. Tevens vragen we u een strookje in te vullen. Dit vindt u door te klikken op onderstaande link. U kunt het strookje ook op school invullen.

 https://www.nicolaas-school.nl/753/downloads.html ( brief opvang kinderen i.v.m Coronavirus)

 Met vriendelijke groet,

Annemarie Brinkhof

Martijn van Minnen

Directie Nicolaasschool

 


Terug

Schiedamseweg 227

3026 AN Rotterdam

010 - 462 49 08

info@nullnicolaas-school.nl