Groep 8 is het laatste jaar op de Nicolaasschool.

Natuurlijk wordt er ook dit jaar weer hard gewerkt aan rekenen, taal en alle andere vakken.

Het tweede gedeelte van het schooljaar staat meer in het teken van het Voortgezet Onderwijs. Zo gaan de kinderen een aantal scholen voor Voortgezet Onderwijs bezoeken, wordt in april de Cito- Eindtoets gemaakt en gaan we samen op zoek naar een geschikte school voor uw kind. Daarbij wordt natuurlijk niet alleen gekeken naar de uitslag van de Entreetoetsdie de kinderen in groep 7 hebben gemaakt, maar ook naar de resultaten van andere toetsen in de jaren ervoor. Daarnaast spelen werkhouding en inzet natuurlijk een heel belangrijke rol.

Vanaf april starten we met het inoefenen van de musical. We worden hierbij ondersteund door een werkgroep bestaande uit enthousiaste collega’s. In de laatste week van het schooljaar vindt de uitvoering van de musical plaats in de gymzaal. Alle ouders worden dan van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Van 25 t/m 29 juni is het afscheidskamp van de groepen 8. We reizen naar kamphuis de Stulp in Baarn. Middenin de bossen vermaken we de kinderen met vele leuke spellen en af en toe een dansje tijdens de avond-disco! Voor het kamp vindt er een informatieve koffieochtend plaats waar u van harte welkom bent.