Schoolfoto's vergeten te bestellen?

Maandag 20 september 2021

Beste ouders,

Vlak voor de zomervakantie zijn de schoolfoto's bij ons op school gemaakt.

Wellicht dat u, door alle mooie vooruitzichten van de vakantie, vergeten bent om deze toen te bestellen. Daarom nogmaals hieronder het bericht met de informatie voor het bestellen van de schoolfoto's.

Mocht u de codes om in te loggen kwijt zijn, dan kunt u een mail sturen naar onze fotograaf.

Beste ouders,

Uw kind ontvangt via school informatiekaartje(s) met daarop de persoonlijke inlogcodes waarmee u via mijn website de foto’s kunt zien en bestellen.

U kunt kiezen uit verschillende Voordeelsets van de rechthoekige foto’s. Dit zijn verschillende formaten foto’s van de foto die u selecteert.  U ontvangt bij de Voordeelset van de individuele foto van uw kind een groepsfoto. U kunt kiezen voor de gewone of de ‘gekke’ groepsfoto. De omschrijving van de set vindt u terug in de bestelmodule. Van de vierkante foto’s kunt u alleen losse afdrukken bestellen. U kunt ook kiezen voor downloads van de foto’s van uw kinderen. Wilt u alle downloads kopen, dan kunt u mij mailen voor een prijsopgave. Graag met vermelding van schoolfoto en het volgnummer wat op het kaartje staat.

Groepsfoto’s kunnen alleen als afdruk besteld worden.

ACTIE: U betaalt tot en met zondag 1 augustus  2021 €10,50 voor een speciale actie-set. (Voordeelset). Tot en met deze datum vergoeden wij ook uw verzendkosten bij een besteding van minimaal € 35,00 aan fotoafdrukken. Vanaf maandag  2 augustus vervallen beide acties.

U kunt de inlogcodes meerdere malen gebruiken, en ook afgeven aan bijvoorbeeld grootouders. Tip: maak een foto van de codes met uw mobiele telefoon, zodat u deze niet kwijt raakt. U  kunt ook nog de foto’s van de afgelopen jaren bestellen. Bent u de codes kwijt, dan kunt u mij mailen.

Mocht u vragen hebben over de bestelling of heeft u hulp nodig, dan kunt u een mail sturen naar:  support@oypo.nl

Moeten foto’s aangepast worden dan kunt u mailen naar: info@dv-fotografie.nl Graag Groep met het volgnummer vermelden die op uw kaartje staan vermeld zodat ik kan zien om welke bestanden het gaat. Als er aanpassingen nodig zijn, wacht dan met bestellen tot dat u van mij hoort dat ze gedaan zijn!

Met vriendelijke groet,

Desirée Verstege