Bericht van de schoolfotograaf:

Vrijdag 12 mei 2023

 

 

 

Beste Ouders, Verzorgers,

Uw kind ontvangt vandaag via school informatiekaartje(s) met daarop de persoonlijke inlogcodes waarmee u via mijn website de foto’s kunt zien en bestellen.       

U kunt kiezen uit verschillende Voordeelsets van de rechthoekige foto’s. Dit zijn verschillende formaten foto’s van de foto die u selecteert. U ontvangt bij de Voordeelset van de individuele foto van uw kind een groepsfoto. De omschrijving van de set vindt u terug in de bestelmodule.

U kunt ook kiezen voor downloads van de foto’s van uw kinderen. Wilt u alle downloads kopen, dan kunt u mij mailen voor een prijsopgave. Graag met vermelding van Groep/Familiefoto en het volgnummer wat op het kaartje staat.

Groepsfoto’s kunnen alleen als afdruk besteld worden.

ACTIE:  Tot en met zondag 4 juni 2023 gelden speciale actieprijzen voor de Voordeelsets. Deze actie vervalt vanaf maandag 5 juni 2023.

Mocht u de foto’s van vorig jaar nog willen bestellen, of van de jaren daarvoor, dan kan dat. Bent u de codes daarvan kwijt, dan kunt u mij mailen met de codes en wachtwoorden van dit jaar, en de vermelding van de groep waarin ze zate. Ik zoek dan de juiste codes voor u op.

Mocht u verder nog vragen of verzoeken hebben, wilt u foto’s aangepast hebben, mail dan naar; info@dv-fotografie.nl. Graag Groep of Familiefoto’s met het volgnummer vermelden dat op uw kaartje staan vermeld zodat ik kan zien om welke bestanden het gaat. Als er aanpassingen nodig zijn, wacht dan met bestellen tot dat u van mij hoort dat deze zijn gedaan!

Met vriendelijke groet,

Desirée Verstege

DV-Fotografie

www.dv-fotografie.nl

info@dv-fotografie.nl


Terug