Bericht van de Schoolfotograaf

Maandag 1 juli 2024

Capelle a/d IJssel,  28 juni 2024

Beste Ouders, Verzorgers,

Uw kind ontvangt vandaag via school informatiekaartje(s) met daarop de persoonlijke inlogcodes waarmee u via mijn website de foto’s kunt zien en bestellen.

Met deze codes kunt u onbeperkt inloggen, u kunt ze bijvoorbeeld ook aan grootouders doorgeven zodat die ook de foto’s kunnen bekijken.

U kunt kiezen uit verschillende Voordeelsets van de rechthoekige foto’s. Dit zijn verschillende formaten foto’s van de foto die u selecteert. U ontvangt bij de Voordeelset van de individuele foto van uw kind een groepsfoto. U kunt kiezen uit twee varianten. De omschrijving van de Voordeelset vindt u terug in de bestelmodule.  U kunt geen Voordeelset bestellen van een vierkante foto.

U kunt ook kiezen voor downloads van de foto’s. Wilt u alle downloads kopen, dan kunt u mij mailen voor een prijsopgave. Graag met vermelding van Groep/Familiefoto en het volgnummer wat op het kaartje staat.

Groepsfoto’s kunnen alleen als afdruk besteld worden.

ACTIE:  Tot en met zondag 14 juli 2024 gelden speciale actieprijzen voor

de Voordeelsets. Deze actie vervalt op maandag 15 juli 2024.

U kunt ook nog de foto’s van vorig jaar bestellen.

Tip: bestel de foto’s met een aantal ouders, dan kunt u de verzendkosten delen.

Mocht u nog vragen of verzoeken hebben, wilt u foto’s bijvoorbeeld aangepast hebben, mail dan naar; info@dv-fotografie.nl. Graag Groep of Familiefoto’s met het volgnummer vermelden dat op uw kaartje staan vermeld zodat ik kan zien om welke bestanden het gaat. Als er aanpassingen nodig zijn, wacht dan met bestellen tot dat u van mij hoort dat deze zijn gedaan!

Met vriendelijke groet,

Desirée Verstege