Bericht van de schoolfotograaf

Dinsdag 11 juni 2019

Beste Ouders, Verzorgers,

Ik heb wederom met heel veel plezier en enthousiasme foto’s van uw kind(eren) gemaakt. Ik hoop dan ook dat u tevreden bent met het resultaat. Ik heb getracht van ieder kind een uitgebreide serie te maken, zodat u voldoende keuze hebt.

U ontvangt op school informatiekaartje(s) met daarop de persoonlijke inlogcodes waarmee u via mijn website de foto’s kunt zien en bestellen.

U kunt kiezen uit verschillende Voordeelsets. Dit zijn verschillende formaten foto’s van de foto die u selecteert. U ontvangt bij de Voordeelset van de individuele foto van uw kind een groepsfoto. U kunt kiezen voor de gewone of de ‘gekke’ groepsfoto. De omschrijving van de set vindt u terug in de bestelmodule. Van de vierkante foto’s kunt u alleen losse afdrukken bestellen.

ACTIE: U betaalt tot en met zondag 23 juni € 10,75 voor een speciale actie-set. Deze bestaat uit één 13-18 afdruk, één pasfotovel en een groepsfoto. Na deze datum is deze set niet meer te bestellen, dus bestel snel!! Tot en met deze datum vergoeden wij ook uw verzendkosten bij een besteding van minimaal € 30,00 aam fotoafdrukken. Vanaf 24 juni vervallen beide acties.

U kunt de inlogcodes meerdere malen gebruiken, en ook afgeven aan bijvoorbeeld grootouders. Tip: maak een foto van de codes met uw mobiele telefoon, zodat u die niet kwijt raakt.

Mocht u vragen of verzoeken hebben, dan kunt u uw mail sturen naar;

info@dv-fotografie.nl. Mochten er foto’s bewerkt moeten worden, bijvoorbeeld omdat de strepen toch nog schuin zijn (ik heb mijn uiterste best gedaan om alles recht te zetten…) , dan graag de groep of Familiefoto’s vermelden met het volgnummer wat op uw kaartje staat vermelden zodat ik kan zien om welke bestanden het gaat. Als er aanpassingen nodig zijn, wacht dan tot bestellen tot dat u van mij hoort dat ze gedaan zijn.

Met vriendelijke groet,

Desirée Verstege DV-Fotografie