De WINNAAR van de Winterfeest slagzinnen wedstrijd

Donderdag 6 februari 2020

Beste ouder, lieve kinderen,

Hier is hij dan...de Winnaar... de slagzin die er voor zorgt dat je een jaar lang de giraffen kunt bezoeken, naar Bokito kunt kijken en soms even de speeltuin in kunt duiken.. De winnaar van het jaarabonnement voor het hele gezin voor diergaarde Blijdorp!

Jiya uit groep 3b                                                                                                    De Nicolaas is excellent                                                                                       Dat komt omdat je kunt zijn wie je bent!                                                                 Aandacht voor meer dan alleen presteren                                                                 Want op deze school zeggen we:                                                                             Van fouten maken, ga je leren                                                                                 De positieve inslag is wat men op deze school vindt                                                  Met als resultaat een veerkrachtig kind!

Jiya van harte gefeliciteerd. Vanaf morgen kun jij jouw prijs ophalen bij juf Annemarie en meester Martijn.