NicolaasThuiswerkPortaal

Maandag 23 maart 2020

Vanaf nu is het NicolaasThuiswerkPortaal online.

Op deze website vindt u links naar pagina’s zoals Snappet, Squla en Zoem de bij en vindt u de berichten en het huiswerk voor uw kind.

Wij denken dat het thuiswerkportaal overzichtelijker is voor u als ouder en voor de leerlingen.

Wilt u het thuiswerk van uw kind bekijken? Klik dan op de groep van uw kind. Iedere maandag en woensdag staat het nieuwe thuiswerk in de middag voor uw kind klaar. Ook de berichten van de leerkrachten ( waarin vaak ook leuke dingen staan die u met uw kind kan doen) komen iedere dag terug in dit portaal.

Bezoek het Portaal dus iedere dag even en vergeet vooral niet om op de verschillende tegels te klikken.

U vindt de link naar het Portaal in onze app en op onze website. Kijk in het menu onder het kopje NicolaasThuiswerkPortaal.

Voor de zekerheid en omdat we er zo trots op zijn staat hij hieronder ook voor u:

Hoe mooi is dit!