Uw kind ophalen en wegbrengen

Zolang de Corona maatregelen van kracht zijn, kunt u uw kind via de volgende route naar school brengen, of kan uw kind op de volgende wijze de school betreden: 

 

Leerlingen van groep 1/2 worden gebracht door het grote hek van het schoolplein. Vanaf 8.20u staan de leerkrachten klaar om uw kind op te vangen. Om 8.35u gaat de leerkracht met de groep naar binnen. U loopt door het steegje naar het hek aan de andere kant van het plein naar buiten. 

In de middag komen de leerkrachten om ongeveer 14.45u met de kinderen naar buiten. U kunt op dezelfde wijze het plein betreden en met uw kind weer verlaten. 

Leerlingen van groep 3 gaan de dependance 3/4 binnen via de linkerdeur. Bij de deur en in het trappenhuis staan leerkrachten om hen te begeleiden. De leerlingen lopen naar de klas waar de leerkrachten hen op de gang opwachten.

Voor de leerlingen van groep 4 geldt hetzelfde, alleen betreden zij het gebouw via de rechterdeur. 

De leerkrachten van de groepen 3 en 4 komen tussen 14.50u en 15.00u naar buiten met hun groep. Zij hebben een vaste plek op het plein waar zij met de kinderen wachten tot zij opgehaald zijn.

 

Leerlingen van groep 5 en 6 betreden zelfstandig het gebouw en komen in de middag met de leerkracht naar buiten. 

 

Leerlingen van groep 7 en 8 betreden het gebouw zelfstandig via de afgesproken ingang. Via die ingang verlaten zij ook weer de school, onder begeleiding van de leerkracht. 

Terug